Wat kost een geboortekussen? | geboorte-kussen-bestellen-bedrukt-met-naam-geboortekaart-jungle-olifant-tijger-giraffe-jongen-uniek-kraam-cadeau-baby-kado

GEBOORTEKUSSEN BESTELLEN | Wat kost dat?

Bij geboortekussenbestellen.nl bestel je het meest complete geboortekussen van Nederland. Bestel het geboortekussen bedrukt met het geboortekaart ontwerp of in de trendy kleuren en thema van de babykamer. Hiermee heb je een perfect kraam-cadeau voor iedere geboorte.

De kussens zijn aan twee kanten volledig verschillend bedrukt met uniek ontwerp zoals jij het wenst.

Geboortekussens zijn te bestellen in verschillende modellen en afmetingen. Je kiest zelf het model en de afmeting van het geboortekussen dat bij jouw budget past. Alle kussens worden compleet met binnen kussen geleverd. Het geboortekussen is altijd feestelijk verpakt zodat je daar geen zorgen om hoeft te maken als je op kraamvisite gaat.

De kussens worden bij geboortekussenbestellen.nl met de hand in Nederland gemaakt. Je hebt persoonlijk en direct contact via Whatsapp. Kies je een klein- of groot formaat kussen, of het meest complete geboortekussen met knuffelkussen? Weet dat ieder kussen uniek en origineel is en speciaal voor jou op maat gemaakt wordt.

Wil je een vierkant kussen of past een hip en trendy rechthoekig sierkussen beter bij het ontwerp van het geboortekaartje. Jij maakt het verschil met dit unieke kraam-cadeau. Je maakt het compleet met gepersonaliseerd knuffelkussen bedrukt met babyfoto, geboorte-quote en lief berichtje. Je kan nu trots als een pauw, met het kussen feestelijk verpakt in de hand op kraam bezoek gaan. Met dit cadeau bij geboorte geef je een originele kraamcadeau waarmee ouders van nu altijd blij verrast zijn.

Hieronder de 6 modellen en afmetingen van geboortekussens die je kan bestellen op een rij: