geboorte-kussen-bestellen-bedrukt-met-naam-geboortekaart-tekening zwart-wit-maanstand-fullmoon-jongen-uniek-kraam-cadeau-baby

Levertijd geboortekussen bestellen

Gratis inpakservice bij Geboortekussen Bestellen in Apeldoorn.

Het geboortekussen wordt feestelijk verpakt en met DHL post verstuurd. Je kan binnen 7 werkdagen je bestelling met het geboortekussen ophalen bij een DHL Servicepunt bij jou in de buurt. Ophalen in Apeldoorn is ook mogelijk.

Ten tijde van COVID-19 is het met verzenden erg druk. Wil je jouw pakket zo snel mogelijk ontvangen? Dan is mijn advies om het pakket naar een DHL Servicepunt bij jou in de buurt te laten sturen. Zo bepaal je zelf waar en wanneer je het geboortekussen ophaalt. Pakket versturen naar een huisadres duurt algemeen langer. Houdt daar rekening mee als je het pakket direct naar de ouders van de New Born Baby in Town wilt sturen.

Je geeft het DHL Servicepunt bij jou in de buurt door via bestelformulier, WhatsApp of per mail. Klik hier voor een DHL Punt bij jou in de buurt.

Als het geboortekussen wordt verstuurd ontvang je een track & tracé code van DHL per e-mail zodat je het pakket kan volgen en het klaar ligt voor jou om op te halen.
Wil je het geboortekussen direct naar het adres van de ouders versturen? Dat is zeker mogelijk! Ook dan ontvang jij de track & trace code.

Hoe lang duurt het voordat ik het kussen in huis heb?

Je ontvangt binnen 3 dagen een digitale drukproef per e-mail of whatsapp.

Na akkoord geven op de digitale drukproef van het geboortekussen betaal je de factuur. Als de betaling is voldaan ga ik het geboortekussen voor je maken. De meeste geboortekussens zijn daarmee binnen 7werk dagen geleverd. Je kan het kussen ook ophalen in Apeldoorn.

Alles onder één dak

Van kussen ontwerp naar bedrukt woon-textiel en het maken het maken van de kussens vinden plaats onder één dak. Hierdoor is deze korte levertijd mogelijk.

Heb je het geboortekussen met spoed nodig?

Neem dan telefonisch contact met mij op 06 – 294 12 094 om direct jouw geboortekussen te bestellen.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

Creatieve groet,

Mirjam van Ravenhorst